ŞIRNAK / CİZRE - Metin Bostancıoğlu Ortaokulu

Metin Bostancıoğlu Ortaokulu

Nur Mahallesi Akaydın Cd. No35 73200 Cizre/Şırnak Türkiye
Vizyon
Öğrencilerimize okul yaşamını sevdirmek, yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda zihin ruh ve kişilik gelişimlerine katkıda bulunmak.
Misyon
Bilgiyi özümseyen,araştıran,sorgulayan,analitik düşünen ve kritikler yapabilen bireylerle etkili iletişim kurabilen,toplumsal sorumluluk duyan çevreye duyarlı çağdaş ve çağın gereği teknolojiyi kullanabilen bireyler yetiştirme yolunda destek olmak . Çocukların duygusal bedensel zihinsel ve sosyal olarak gelişmelerine;Atatürk,bayrak,vatan sevgisini kazanmalarına milli ,manevi,ahlaki,kültürel yönden gelişmelerine benlik kavramlarını geliştirip kendilerini ifade edebilmelerine ve farkındalık özelliklerini en üst düzeyde yansıtabilecek bireyler yetiştirmeye yönelik yardım hizmetini sunmaktır.
Öğretim Şekli :SABAHÇI
8.10-14.10